ProfiLux 4

ProfiLux 4 är den mest avancerade medlemmen i "ProfiLux® Aquarium Controller" familjen. Dess mängder av anslutningar ger den ambitiösa akvaristen allt hen behöver för att lyckas.

Från utforming till funktion, ProfiLux 4 är välutrustad för hantering av viktiga uppgifter som kontroll av belysning, kontroll av vattenparametrar, mätning av vattnets olika parametrar, nivåkontroll, pumpkontroll och mycket mer.
Utrustad med mest möjliga anslutningar som finns, inkluderar den även integrerade moduler för mätning av konduktivitet ( justerbar mellan söt- och saltvatten ), temperatur, pH och Redox.
Anslutningar för nivåsensorer, läckagesensorer och 1-10V interface är också inkluderat.
Innbyggd WiFi och USB anslutning för att ge en optimalt uppkopplad enhet för att hålla dig väl informerad om statusen för ditt akvarium via web interface, e-post och via myGHL molntjänst*.

ProfiLux® datorn är globalt igenkänd för sin utomordentliga exakthet och säkerhet.
Både privata användare och forskningsenheter litar på att ProfiLux ger dem både högkvalitativ korrekt data och prestanda.

ProfiLux 4 är designad att sticka ut från mängden.
Den erbjuder utbytbara pH/Redox och Konduktivitets anslutningar, mätningar i laboratorienivå med exakthet, nära obegränsade utökningsalternativ, robust hårdvara och mycket mer.

Upplev den själv och känn hur det är att äga det ultimata inom funktionalitet.

Finns även i attraktiva set med tillbehör.

GHL

4 999 kr
Varav moms

Delbetalning från 476,17 kr /månad

Lager: Beställningsvara

Välj färg
st

Leveranstid:Vi skickar inom 1-3 arbetsdagar
Kundservice:Vi pratar Svenska
Köp nu - betala senare
Bankgiro
Swish
Banköverföring